Спа центар - време је за хедонизам

Опуштање у правом тренутку

Субота 30. дец 2017.

cover image

Предах од свакодневне рутине је свима потребан. Спа центри у Београду су оазе мира и релаксације на највишем нивоу. Врухнска услуга, професионално особље и спектакуларан амбијент опуштају у најбољем смислу. Удовољите себи онако како заслужујете - најбоље.


Saruna Wellness & Fitness центар се налази у хотелу Парк. Специјализовано место за уживање. Посебне масаже ослобађају тело од стреса, а напети ум опуштају на перфкетан начин. Масажа свећама и масажа топлим врећицама су иновација на домаћем тржишту која се дуго чекала. Теретана модерног изгледа са луксузним справама ће покренути на вежбање и оне најмање вредне.


Хотел Radisson Blu Old Mill има издвојену спа зону. Место пружа савршен предах и одмор од нагомиланих обавеза. Нездраве навике остављају велике последице, срећом, овде можете себе да вратите у нормалу. Разноврсне релакс масаже поправљају расположење. Коју год да одаберете из богате понуде нећете погрешити. Не потцењујте ефекте класичне сауне и парног купатила. На једном месту имате све што је потребно.


Five Elements Spa & Beauty центар је смештен у хотелу Life Design. Понуду хедонистичког раја чини спа оаза опремљена хидромасажним кадама, терапија ледом и сауне са различитим ефектима. Врхунске масаже, третмани лица и тела, "vip" ритуали као и маникир, педикир и депилација су такође у понуди. Масажа на воденом кревету и познати третман вулканским камењем чине чуда.