Spa centar - vreme je za hedonizam

Opuštanje u pravom trenutku

Subota 30. dec 2017.

cover image

Predah od svakodnevne rutine je svima potreban. Spa centri u Beogradu su oaze mira i relaksacije na najvišem nivou. Vruhnska usluga, profesionalno osoblje i spektakularan ambijent opuštaju u najboljem smislu. Udovoljite sebi onako kako zaslužujete - najbolje.


Saruna Wellness & Fitness centar se nalazi u hotelu Park. Specijalizovano mesto za uživanje. Posebne masaže oslobađaju telo od stresa, a napeti um opuštaju na perfketan način. Masaža svećama i masaža toplim vrećicama su inovacija na domaćem tržištu koja se dugo čekala. Teretana modernog izgleda sa luksuznim spravama će pokrenuti na vežbanje i one najmanje vredne.


Hotel Radisson Blu Old Mill ima izdvojenu spa zonu. Mesto pruža savršen predah i odmor od nagomilanih obaveza. Nezdrave navike ostavljaju velike posledice, srećom, ovde možete sebe da vratite u normalu. Raznovrsne relaks masaže popravljaju raspoloženje. Koju god da odaberete iz bogate ponude nećete pogrešiti. Ne potcenjujte efekte klasične saune i parnog kupatila. Na jednom mestu imate sve što je potrebno.


Five Elements Spa & Beauty centar je smešten u hotelu Life Design. Ponudu hedonističkog raja čini spa oaza opremljena hidromasažnim kadama, terapija ledom i saune sa različitim efektima. Vrhunske masaže, tretmani lica i tela, "vip" rituali kao i manikir, pedikir i depilacija su takođe u ponudi. Masaža na vodenom krevetu i poznati tretman vulkanskim kamenjem čine čuda.