Бојчинско културно лето 2017

Свечано затварање летње манифестације ће бити у ритму најбољег рок звука - чувена београдска група Ван Гог долази у Сурчин да направи одличан провод и дешавање за памћење

Четвртак 07. сеп 2017.

cover image

Бојчинско културно лето најављује свој завршетак за ову годину концертом групе Ван Гог, заказан за 9. септембар у 20:00. Најпопуларнији рок састав је читавог лета наступао широм региона и у густом распореду уписао све водеће фестивале и важне догађаје. Прве дане септембра у Београду ће свакако обележити свирка у познатој шуми.


Бојчинско културно лето које се организује у Бојчинској шуми је ове године почело 17. јуна, а обележили су га бројни концерти познатих домаћих извођача и представе за децу и одрасле. Главна локација провода је летња сцена која представља епицентар дешавања и има капацитет од 500 места за седење. Како је географски овај крај близак Војводини, такмичења у припреми најукуснијих равничарских специјалитета ни ове године нису изостали.


Догађај који свесрдно подржавају Туристичка организација Београда и Општина Сурчин постоји од 2009. године. Бојчинска шума је заштићени природни резерват са богатим рекреативним и опуштајућим садржајима. Организатор културно уметничке манифестације је Установа културе - Културни центар Сурчин. Познати догађај карактерише богат програм који представља позоришне представе, концерте и уметничке наступе. Свако дешавање које Бојчинску шуму претвара у место одличног провода је потпуно бесплатно.