Bojčinsko kulturno leto 2017

Svečano zatvaranje letnje manifestacije će biti u ritmu najboljeg rok zvuka - čuvena beogradska grupa Van Gog dolazi u Surčin da napravi odličan provod i dešavanje za pamćenje

Četvrtak 07. sep 2017.

cover image

Bojčinsko kulturno leto najavljuje svoj završetak za ovu godinu koncertom grupe Van Gog, zakazan za 9. septembar u 20:00. Najpopularniji rok sastav je čitavog leta nastupao širom regiona i u gustom rasporedu upisao sve vodeće festivale i važne događaje. Prve dane septembra u Beogradu će svakako obeležiti svirka u poznatoj šumi.


Bojčinsko kulturno leto koje se organizuje u Bojčinskoj šumi je ove godine počelo 17. juna, a obeležili su ga brojni koncerti poznatih domaćih izvođača i predstave za decu i odrasle. Glavna lokacija provoda je letnja scena koja predstavlja epicentar dešavanja i ima kapacitet od 500 mesta za sedenje. Kako je geografski ovaj kraj blizak Vojvodini, takmičenja u pripremi najukusnijih ravničarskih specijaliteta ni ove godine nisu izostali.


Događaj koji svesrdno podržavaju Turistička organizacija Beograda i Opština Surčin postoji od 2009. godine. Bojčinska šuma je zaštićeni prirodni rezervat sa bogatim rekreativnim i opuštajućim sadržajima. Organizator kulturno umetničke manifestacije je Ustanova kulture - Kulturni centar Surčin. Poznati događaj karakteriše bogat program koji predstavlja pozorišne predstave, koncerte i umetničke nastupe. Svako dešavanje koje Bojčinsku šumu pretvara u mesto odličnog provoda je potpuno besplatno.