Салсадром - Штребер party

Дорћолски салсадром позива све салсеросе да заједно плешу последњег дана у јуну

Петак 30. јун 2017.

cover image

Удружење грађана Ritmos Del Mundo организује салса вече 30. јуна од 21:30, а место дешавања је Dorćol Platz, познато по промоцији и организацији дешавања од великог културног и уметничког значаја. Салсероси су образовани, културни и начитани људи, нису то они штребери из филмова, са великим наочарима и гардеробом која не одговара ниједној модној сезони. Они су друштвено прихватљиви свима, а њима је живот радост и плес. Ово издање салсадрома позива све своје салсеросе да дођу прерушени у аутентичан примерак штребера. Водите рачуна да костим не омета најважнији разлог окупљања - играње салсе!


Музичка подршка је DJ Monte Son. Салса, румба и разне кореографије, за свачије плесно чуло позивају на велики подијум који је као створен за плес. Проверена екипа који годинама уназад креира одличну атмосферу на салса сцени.


Удружење грађана Ritmos Del Mundo се бави промоцијом афро-кубанске културе на нашим просторима као и сарадњом са другим организацијама из ове области. Члановима удружења је обезбеђена школа салсе и других афро-кубанских плесова. Поред овога, организују путовања на салса семинаре, журке и друге догађаје који су у вези са кубанском културом, како у земљи тако и у иностранству. Подршку за своје активности имају од амбасаде Кубе у Београду. Под слоганом "Живот је један. Отплешимо га!" оријентисани су на визију друштва које је прихватило кубанске плесове као вид изражавања. Чланови удружења често наступају на различитим такмичарским и ревијалним догађајима. Сваке године, Ritmos Del Mundo организује неколико семинара у иностранству уз велики број наступа.


ПОВЕЗАНО