Septembar u Beogradu 2021

Talas jesenje magije nadolazi. Vremena nema za pozdravljanje sa onim što je leto donelo. Zgrabite novu gradsku sezonu tako da ovo bude omiljeni period u gradu ikada

Petak 03. sep 2021.

cover image

Prvi septembar je već pokazao svoje lice. Za naličje ima vremena. Školarci će ovih dana stidljivo ispipavati teren oko sebe: ko je više porastao, ko će imati bolji sastav na evergrin temu "Šta sam radio/la tokom letnjeg raspusta". Čemu takva tema kada se dobro zna da se ono najbolje zadržava samo za sebe. I najbolje drugove i drugarice. Bakin ajvar se neće ni pošteno probati kad eto još jedne legende - sastav "Jesen u mom kraju". Neke stvari se nikada ne menjaju. Nekada to uopšte nije loše.

Studenti imaju još malo fore da odmaraju. Samo ako će izdominirati u septembarskom ispitnom roku. Dominacija znanjem ili imanjem pitanje je sad. Jedno je sigurno, studentske žurke uskoro počinju i to je retka tema koja zanima baš svakog studenta.

Nije lako pronaći vremena za sebe između posla i porodice. U kancelariji žele da se ostavi "srce na terenu". Hrana na tanjiru je prvo što se traži u svakoj kući. A gde je tu Beograd i sve njegove lepote? Evo ovde. Odmah i sad.

Septembarski ritam grada obećava sjajan provod. Dok još Sunce pobeđuje kišu restorani na reci neka budu vaše utočište. I Dunav i Sava i te kako imaju šta da ponude. Vaše je odaberete adresu broj dva. Preporuka: isključite telefon, uključite čula i opustite se.

Ako vam se po glavi mota pitanje šta raditi u Beogradu, odgovor stiže. Idealan trenutak da oplemenite sebe uz umetnost i kulturu. Kalendar dešavanja nikada ne odmara, na jednom mestu imate apsolutno svaku informaciju o gradskim događajima. Uplovite u septembarski ritam kao nikada pre.