4. Coca-Cola Happy Run trka

Sportsko-rekreativni događaj za decu i odrasle na Novom Beogradu je odličan način da provedete dan u prirodi, takmičite se, družite i osvojite nagrade

Četvrtak 05. okt 2017.

cover image

4. Coca-Cola Happy Run se održava u nedelju, 7. oktobra u Parku prijateljstva na ušću. Svi zainteresovani se mogu prijaviti sve do početka trke na štandu za prijavu koji će biti postavljen od 09:00 do 11:00. Kotizacija za trku iznosi 1.000 dinara i ona obuhvata startni paket, osveženje na startu i cilju, unikatnu medalju i masažu nakon trke. Dečije trke su potpuno besplatne. Kategorije u kojima će se trkači takmičiti su: Happy run trka 5km, apsolutna muška, apsolutna ženska, trka slatkiša, dečiji kros na 800 metara, srednje škole dečaci i srednje škole devojčice.

Satnica

09:00 – 11:00 preuzimanje startnih paketa i nove prijave

10:20 - početak trke slatkiša (devojčice i dečaci uzrasta 2-6 godina)

10:30 - početak dečjeg krosa za uzrast I-II razred

10:40 - početak dečjeg krosa za uzrast III-IV razred

10:50 - početak dečjeg krosa za uzrast V-VI razred

11:00 - početak dečjeg krosa za uzrast VII-VIII razred

11:10 - 11:45 proglašenje pobednika dečjeg krosa

12:00 - start trke Happy Run

12:00 - trke u džakovima za osnovnu školu

12:00 - nadvlačenje konopca za osnovnu školu

13:00 - proglašenje pobednika i dodela nagrada

13:30 - nadvlačenje konopca za odrasle

Happy run trka počinje kod platoa spomenika Večna vatra, nastavlja se kroz Park prijateljstva i izlazi na šetalište kojim se trči do hotela Jugoslavija gde se takmičari okreću i biciklističkom stazom se vraćaju na početak, ponovo prolaze kroz Park prijateljstva do platoa, na cilj. Ukupna dužina trase je 5km. Dečiji kros će se odvijati na kružnoj stazi dužine 800 metara. Početak je kod platoa spomenika Večna vatra, nastavlja se kroz park iz koga se izlazi na šetalište, skreće desno i nastavlja do kružnog ostrva i konačno, širokim šetalištem se stiže do platoa gde se nalazi cilj. Svim učesnici trke će moći da se presvuku za takmičenje u šatorima koji će biti postavljeni, a učesnicima Happy run trke biće obezbeđeno i čuvanje stvari u posebnim šatorima.


Prva tri mesta u svakoj kategoriji će kao nagradu dobiti pehar, a najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji dobijaju i nagrade sponzora. Pobednici u nadvlačenju konopca i u trci u džakovima će biti nagrađeni specijalnim nagradama. Organizator trke je udruženje Maturanti Maratonci Beograd.


POVEZANO