Beogradska biciklijada 2017

Beogradska biciklijada zakazana za nedelju 14. maj pod nazivom "Bezbedni na biciklu"

Sreda 10. maj 2017.

cover image

Tradicionalna Beogradska biciklijada održava se u nedelju 14. maja pod nazivom "Bezbedni na biciklu", u organizaciji asocijacije "Sport za sve", pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda i generalnog sponzora Koka-Kola.

Okupljanje učesnika na dvotočkašima i medija počinje od 10 sati, kada počinje program na bini. U 11 časova, na znak direktora manifestacije, počinje lagana vožnja uz striktno poštovanje instrukcija saobraćajne policije.


Biciklijada dugačka 15 km će se voziti na sledećoj trasi: Makedonska ulica, Dečanska ulica, Terazijski tunel, Brankova ulica, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Kružni tok, Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Most na Adi, Radnička ulica, a cilj je Adi Ciganliji kod centralnih sportskih terena.


Dolaskom na prvi cilj, na biciklističkoj stazi kod Beograda na vodi, započinje muzički program na bini, obraćanje generalnog sponzora, nagradna lutrija za učesnike u kojoj su glavne nagrade bicikli, turističke i sportske nagrade, svim učesnici će biti posluženi osvežavajućim napitkom, a za najmlađe je organizovan rekreativni program.

Program se završava oko 13:30 časova kada se manifestacija nastavlja vožnjom do Ade Ciganlije, gde će biti organizovan rekreativni program.