Концерт & концерт

Легендарна дива и оригинални, талентовани уметник наступају на солистичким концертима у Београду

Субота 04. нов 2017.

cover image

Mark Lanegan / 07.11. / 20:30 / Дом омладине Београда

Певач глобалне музичке сцене се после две године враћа у Београд, а разлог је промоција албума Gargoyle објављен у априлу ове године који је освојио публику на прве тактове. Оснивач чувеног бенда Screaming Trees, узор Курта Кобејна, истакнути уметник и најбољи репрезент гранџ правца, броји крупним цифрама фанове, како међу "обичним" становницима планете, тако и међу колегама и критичарима.


Каријеру која траје дуже од тридесет година дугује урођеном таленту - упечатљивом вокалу који никога не оставља равнодушним. Милионски тиражи, бројне успешне сарадње, гостовања у свим деловима света и на водећим фестивалима, презентују невероватну Маркову енергију и спектакуларни перформанс.

Beth Hart / 11.11. / 20:00 / Хала спортова "Ранко Жеравица"

Једна од најбољих rock & blues певачица савременог доба у оквиру светске турнеје гостује у главном граду Србије и промовише актуелни студијски материјал под називом Fire on the Floor. На концерту ће, осим најновијих песама, извести и највеће хитове али блуз обраде захваљујући којима је достигла светску славу.


Beth Hart је више пута номинована за "Греми" награду, издала је неколико студијских и live албума, а највећи уметници 21. века о њеном раду имају само речи хвале. Дама која осваја на први поглед најављује спектакуларно вече у Београду. Хартова је изјавила да нема унапред припремљену листу песама и увек изводи оно што пожели, а мешавином блуза и праве rock'n'roll свирке ће испунити сва очекивања.