Брендирани радио за угоститељство

Брендирани персонализовани радио: најбоље решење музике за угоститељство

Четвртак 08. дец 2022.

cover image

"Брендирани персонализовани радиоБрендирани персонализовани радио" је пажљиво одабрана музика за ваш кафић, ресторан, клуб, угоститељски објекат. Музички уредници из World Wide Multimedia продукције, са више од 30 година ди-џеј искуства у кафићима, клубовима, дискотекама, радио станицама, одлично знају како музички да "обоје" ваш локал, а све у складу са вашим концептом угоститељства, гостима и амбијентом.

У договору са нашим тимом можете осмислити емитовање различите музике у различито доба дана, пре подне једна врста музике, поподне нека друга, увече нешто сасвим треће, посебни тематски музички дани и још много тога.

Брендирани радио за кафиће, ресторане, клубовеБрендирани радио за кафиће, ресторане, клубове - увек одговарајућа музика у вашем локалу.

Ту су и бројне друге могућности попут апликације "Мој Радио Менаџер" помоћу које можете управљати својим радом: самостална промена музичког жанра, омиљене песме, омиљени извођачи, black листа песама и извођача, претрага појединачних песама и извођача.

Посебан квалитет овој услузи даје емитовање џинглова "Слушате ваш бренд радио" као и могућност емитовања ваших реклама, промоција, најава догађаја и слично.

За клијенте са мрежом продајних објеката имамо посебну развијену апликацију за управљање рекламним садржајем "Бизнис панелБизнис панел". Поред многих могућности које пружа Бизнис панел, најважнија је да у сваком објекту понаособ имате могућност да у потпуности управљате свим маркетинг кампањама, обавештењима, најавама и сл.

Брендирани радио може да се умрежава са другим нашим услугама

"Персонализована телевизијаПерсонализована телевизија" је услуга која вам нуди могућност да у оквиру вашег објекта поставите телевизор, монитор, таблет или неки други уређај у службу дигиталног излога који ће приказивати информације корисне и интересантне вашим купцима. Емитовање ове услуге се врши помоћу посебног PTv.Box-а који је повезан на телевизор у вашем објекту. Постављање новог садржаја или измена постојећег садржаја који се емитује на било којој локацији на којој користите услугу Персонализоване телевизије је тренутна и веома једноставна.

"SCAN MEnuSCAN MEnu" је услуга помоћу које једноставним скенирањем QR кода Ваши гости могу погледати на свом мобилном уређају комплетну вашу понуду. Кликом на производ/артикал гост може видети детаље са пропратним сликама и описом. Помоћу SCAN MEnu услуге могуће је позвати особље, извршити комплетну поруџбину уз додатне захтеве и напомене.

"Аудио ПродукцијаАудио Продукција" - снимање и комплетна продукција радијских реклама, џинглова, других радио садржаја.

Умрежавањем услуга имате могућност да, на пример, једним кликом прикажете ново јело из вашег QR менија на телевизорима у вашем објекту или да се на телевизорима прикаже која се песма тренутно емитује. Могуће је и повезивање са друштвеним мрежама и приказ објава на телевизорима као и многе друге могућности.

Мултимедијалне услуге "World Wide Multimedia" - оснажите ваш бренд новим, савременим маркетиншким каналима. Представите вашу фирму као модерну, динамичну, озбиљну компанију од поверења.