Градска викенд дешавања

Дошло је време да се испрати јул. Захваљујући бројним манифестацијама, ово је био један баш добар месец. А такав му је и финиш. Феноменалан

Среда 24. јул 2019.

cover image

Хеј, хеј, хеј! Ко је спреман за нову викенд авантуру? Сви, наравно. Завршавајте радне и друге обавезе на време. Ово су топ 3 дешавања у граду која се не пропуштају.


1. Београдски ноћни маркет - пијаца Каленић

Сан летње ноћи није музички евергрин. Није ни назив неког колача. Али јесте у питању права посластица. 100% летња. Београдски ноћни маркет под овим називом је заказан за петак, 26. јул са почетком у 18:00. Поново дизајнери, занатлије и уметници. Поново продавци укусне и хранљиве робе. Са сјајним музичким програмом јер без доброг ритма нема градске забаве. Тезге на Каленићу ће радити све до поноћи.


2. Архангел фест 2019 - Дунавски кеј

Фестивал музике, мотора и моћне енергије ће у иначе мирном крају града у петак и суботу, 26. и 27. јула направити карневалску атмосферу. Гроцка је место одржавања трећег Архангел феста који организује истоимени, најстарији мото клуб у Србији. У петак од 18:00 до 24:00 свирају Disaster, HCZ, Northern Revival, Јорговани, Мортал Комбат и Севи. За суботу су најављени Loup Garou, Loud, Блажа и Кљунови, Рибља Чорба и Rainmaker. Ово није само бесплатна rock'n'roll смотра. Ово је окупљање људи који размишљају исто и који се залажу за исте вредности. Бајкери су одавно познати као људи великог срца. А када они организују догађај онда је то првокласна забава за све генерације.



3. Пикник - Музеј афричке уметности

Недеља и то последња јулска је идеална за пикник у музеју. Од 12:00 до 21:00 музејски парк ће врвети од сјајне енергије и богатог програма. Ди-џејеви Do the Math, Игор Јадранин и Андрија Милошевић ће овим редоследом наступати и забављати госте својим сетовима. Пожељно је да понесете своје ћебе за уживање на трави. Други пикник реквизити вам нису потребни. Посебно не храна јер стижу и гастро гости. За максимално опуштање ће се побринути јога инструкторка. Обавезно поведите и децу јер је за њих припремљено мноштво креативног садржаја.