Шта обући за дочек Нове године

Једини излазак у години када не важи правило мање је више

Понедељак 25. дец 2017.

cover image

Најлуђа ноћ само што није. Коначно. Лепши пол увек има проблем са избором одевне комбинације. Само једном се дочекује Нова 2018. и зато заблистајте - најсјајније!


Шљокице и светлуцави материјали су увек актуелни. Ове зиме су сребрни детаљи заступљенији од златних. Одговор модних империја је да није ситуација у свету за пропагирање богатства и луксуза. Али итетако јесте за чизме преко колена које говоре саме за себе. Yves Saint Laurent (YSL) је лансирано апсолутни тренд за зиму 2017/18. Свака срећна власница најпопуларнијег модела је уједно спремна за дочек. Ултра кратка хаљина једноставног кроја и стајлниг је готов.

Само веште трендсетерке умеју са шљокицама. И Кејт Мос. Уклапање златног и сребрног је само за одважне. Уз то, црвени руж и високи реп су баш моћна комбинација. Само ако имате више самопоуздања него шљокица у целом орману. Никако не смете себи да дозволите потпуни фијаско. Ако су шљокице на "ногама" боље да их нигде више нема. Две новогодишње јелке на једном месту су превише.

Црвена боја. Мит да се за Нову годину носи црвени веш знају сви. Последњих година је црвена хаљина вероватно најзаступљенија на свим свечаним приликама. Ако сте је давно купили, а никада носили, сада је прилика. Само будите спремне да видите безброј сличних. Можда је боље да црвени стил оставите мање креативним девојкама и понесете најактуелнију боју сезоне - њено величанство љубичаста.


За вас је Нова година ноћ као и свака друга и немате потребу да нешто мењате. Не одричете се мале црне хаљине никада. Прихватљиво сасвим. Непревазиђену класику ће савршено обогатити сјајна шминка. Вештачке трепавице са златним нитима, металик руж и златни прах на ноктима ће учинити чудо. Ако вам је у глави велико не док ово читате, онда је крупнији накит оно што ће направити велику промену.

Водите рачуна о одабиру гардеробе ако ОН излази са вама. Најгоре што може да вам се деси је да оставите утисак амбициозне народне певачице на почетку каријере која се појавила са својим веома заузетим менаџером. Заправо, он је промотер журки али се нада да ће направити велики бизнис. Једног дана.


Нова година је ноћ када се слави почетак. Поента је да срећне уђете у сасвим нових 365 дана. Забава и музика су оно што треба да вас води кроз ноћ, а не тесне ципеле због којих нећете моћи да се померите. Није поента да се уморите у припремама и дођете на жељено место у расположењу успаване лепотице. Најважниије - не претерујте са алкохолом или још горим опијатима. Све пада у воду ако је понашање нула. Будите дама. Увек.

Водич за мушкарце - шта никако не смете да обучете

Заборавите на белу кошуљу барем једном у години. Џемпер преко кошуље је ок избор ако је мама са вама. Пустите нежнији пол да верује у Деда Мраза са Лапоније. Не разбијајте илузију са ношењем његове препознатљиве гардеробе. Ако су све саветнице за стајлинг заузете, немојте сами да екпериментишете. Тамније боје остављају елегантан утисак. Држите се провереног.