Fashion selection јесен/зима 2017/18

Модни догађај који ће представити трендове за предстојећу сезону и премијерно приказати филмове са водећих светских фестивала

Среда 11. окт 2017.

cover image

31. Fashion selection се одржава од 24. до 26. октобра у BelExpo центру и ове године носи исти назив - ENTERtainment. Пројекат који спаја моду, филм и музику је резултат заједничког рада Fashion Selection тима и компаније MegaCinema, а модели из модне агенције Select ће публици и медијима представити најновије трендове за сезону јесен зима 2017/18.

Дизајнери који ће представити најновије колеције су Бата Спасојевић, Марина Миловановић, Опанчарева кћи, Немања Пантелић, Катарина Петровић, Бека Зечевић Јелена Димитријевић, Слободан Митровић, Милица Хамдић, Кристина Бартуш и Адо Дрндић. Публици ће се премијерно представити мушки бренд 4 Hands Milano који на београдску модну сцену доводи мултибренд бутик Генте, а на истој ревији светске марке Armani Jeans, Antony Morato и Wellensteyn ће приказати модне иновације за зимске дане.


Бата Спасојевић ће 26. октобра у 21:00 својом ревијом Art & rock therapy затворити Fashion selection, а како је овај уметник недавно освојио публику на недељама моде у Њујорку и Паризу, можемо да очекујемо нешто сасвим другачије из његове куће Individual.

Филмску смотру представљају најсвежији наслови остварења који су обележили водеће светске фестивале. Првог дана се приказује филм Роден који потписује Жак Дилон, а који се нашао у ужем избору за Златну палму на фестивалу у Кану. Следећег дана се емитује остварење Грант Гиа, филм Музеј невиности, настао по истоименом роману Орхана Памука, добитника Нобелове награде за књижевност. Последњи дан је резервисан за Манифест, филм који је освојио бројне позитивне критике, а који потписује Џулијан Розефелт.


ПОВЕЗАНО