Београдски ноћни маркет на пијаци Блок 44

Девето издање журке између тезги под отвореним небом доноси тропски начин забаве и традиционално одличну куповину уз сјајан музички програм

Петак 08. сеп 2017.

cover image

Београдски ноћни маркет, овај пут под називом Tropical heat се одржава данас, 8. септембра од 18:00 до поноћи на новобеоградској пијаци Блок 44. Уметници, занатлије, дизајнери, посластичари и разноврсни произвођачи хране и пића, уз неизоставне "шампионе пијаца" ће понудити на дегустацију и продају најбоље што имају, док ће одличну забаву пружити сјајан музички репертоар.


Tropical heat доноси Хула плес, укулеле звук, магичне коктеле и врелу атмосферу на београдски асфалт. Хавајске кошуље, цвеће у коси и веселе боје су пожељан аутфит који ће употити велику летњу журку. Обуците се што веселије и пођите на пијацу. 


Београдски ноћни маркет је дефинтивно другачији догађај који окупља бројне посетиоце јер је прилагођен свим генерацијама и потребама. Набавка проверених производа и уникатног накита или једноставно жеља за врхунским проводом су главна обележја ове манифестације која са сваким издањем одушевљава и дефитнивно представља туристичку атракцију града.