Imam bradu najlepšu u gradu 2017

Manifestacija za prave muškarce

Četvrtak 30. nov 2017.

cover image

Događaj pod nazivom "Imam bradu najlepšu u gradu" se organizuje 3. decembra od 12:00 do 21:00. Dorćol Platz i "The Barbers" su organizatori treće po redu smotre muškog ukrasa koji je veoma popularan. Izbor za najlepšu bradu, stručni saveti vezani za negu i kozmetiku i mogućnost da na licu mesta promenite oblik svoje brade čine sadržaj zanimljivog dešavanja. Muškarci će moći da odmere svoje snage i u poznatim veštinama - obaranje ruke i brzo ispijanje piva.


Pripadnice ženskog pola su takođe pozvane. Prvo, ovo je sjajno mesto da kupite dragom muškarcu poklon za negu brade. Drugo, imate priliku da glasate za kandidata u takmičenju "Najlepši bradonja". Mnogo zabave, ulepšavanja i korisnih informacija će obeležiti zanimljivu manifestaciju.


Muškarci koji smatraju da je njihova brada vredna posmatranja, putem mejla organizatora se mogu prijaviti za učestvovanje u sledećim kategorijama: Najlepša brada, Najduža brada, Najluđa brada, Najlepši bradonja po izboru ženske publike, Najduži brkovi, Najbolja brada u obliku kocke, Najbolja "jareća" brada, Najbolji stajling i Najbolji kostim. Posebna kategorija "Ponosna brada Srbije" je namenjena muškarcima iz javnog sveta i glasanje za najbolju poznatu bradu je otvoreno na internetu.