Carpe Diem

Sagrađeni 2012. godine, nalaze se u mirnom porodičnom kraju na obroncima Zvezdarske šume, nedaleko od centra grada. Dobra i laka povezanost sa svim glavnim saobraćajnicama i tačkama u gradu čini ove apartmane posebno atraktivnim. Upravo iz tog razloga pogodni su i za poslovne ljude, ali i za one koji su radi čistog uživanja došli u Beograd.

Apartmani se ističu vrhunskom udobnošću. Urađeni su od najkvalitetnijih građevinskih materijala, po dizajnu savremene arhitekture. Karakterišu ih tople, prirodne boje i neizmerna udobnost. Poseduje jedanaest luksuzno opremljenih apartmana od 23 do 78 kvadratnih metara, kao i garažu, koja je konstantno pod video nadzorom, što vam garantuje bezbednost i siguran i prijatan boravak. Ulaz u same apartmane, kao i u zgradu, moguć je jedino uz magnetno-kodiranu karticu, što pruža dodatni osećaj privatnosti.

Svi apartmani poseduju LCD televizore, digitalnu kablovsku televiziju, bežični internet, gradsku telefonsku liniju, interfon, komplet opremljenu kuhinju (mikrotalasna, toster, ketler, aparat za filter kafu...). Čišćenje apartmana i zamena peškira vrše se svakodnevno.