Разгледање града аутобусом

Тура "Београд ваш домаћин" није само за госте града. Становници метрополе ће бити подједнако импресионирани

Недеља 07. апр 2019.

cover image

Пролеће у Београду једнако атрактивне туристичке туре. Постоји једна која асоцира на боравак у далеко већим главним градовима. Свако може да се пријави јер не захтева пешачење нити познавање искључиво српског језика. Да, то је тура на којој се разгледа Београд из отвореног аутобуса.

Вожња траје 70 минута, а аудио водич се обраћа на девет језика. У понуди су енглески, немачки, турски, руски, италијански, грчки, кинески, француски и наравно, српски језик. С обзиром да ћете дуже боравити на отвореном, пожељно је да спакујете шешир, наочаре за сунце и крему са заштитним фактором.


Од почетка, код Трга Николе Пашића, кроз велике булеваре и центар града па све до најпознатијих знаменитости моћи ћете да откријете који део града вас највише привлачи и шта је то што желите детаљно да упознате. Београдски ветар у коси, поглед који се не заборавља и осећај какав само метрополе имају. Фантастично, зар не?

Да би вас Београд апсолутно очарао, продужите на туристичку туру разгледања града бродом. Београдска тврђава, стари и нови део града, мостови и природа ће креирати слику коју никада нећете заборавити. Вожња отвореним аутобусом и крстарење бродом укупно трају око 180 минута. Историја, култура и авантура у само три сата. Успомена за цео живот.