Поклони за њу

Паметни, конкретни, слатки, непотребни - време је за поклоне

Субота 29. дец 2018.

cover image

Мајка, бака, сестра, девојка, кума, другарица, колегиница, бројне колегинице, тетка, ујна, комшиница - свака сигурно очекује знак пажње. Шта купити особи женског пола за Нову годину и Божић је ових дана веома често питање.

Хтеле то да признају или не, обожавају да добијају поклоне. Жене су лепе, жене су главни покретач мушког мозга, жене су супер способне. Жене су и бескајно компликоване. Последња вештина датира из древног доба и немогуће је променити код у једноставан, простије, мушки систем. Ту настаје и проблем шта купити дами. Проверено решавамо проблем.

1. Шминка, парфем, козметика. Све и да живите са њом, тешко да ћете погодити шта жели. Разлог лежи у томе што мушкарци не улазе са женама у парфимерије и продавнице већ их (нестпрљиво) чекају испред или у оближњем кафићу. Када изађу, од расправе са вама зашто се њених пет минута увек претвори у педесет пет и не стигну да кажу шта им се допада. Нећемо сада о мушко-женским односима. Ако желите да јој поклоните нешто из њеног омиљеног царства мириса, боја и хемије - поклоните јој ваучер за куповину. Можда ће се прво дурити што нисте били креативни али ће убрзо схватити да сте урадили најбољу ствар. Најсигурније - заобиђите овај терен.

2. Гардероба и обућа. Ово би требало да је далеко лакше од прве опције. Ако никада не носи ништа у наранџастој боји то је зато што је не воли. Сигурно не због тога што није стигла да купи нешто оранж. Дакле, држите се проверених боја и модела. Исто тако, ако никада не бира изразито високе потпетице, немојте да јој поклањате такав пар обуће. Никада га неће обути.

3. Вечера у њеном омиљеном ресторану. Сјајно. Само што женама храна није толико важна као што је мушкарцима и неће сматрати да је то поклон већ одабир места за давање поклона.

4. Вино и чоколада. Увек добар избор.


5. Декорација за кућу. Нешто из овог асортимана је прикладније за мајку или баку. Код њих знате где шта стоји и шта би "легло" у ентеријер. Нико више нема опипљиве фотографије, све је у телефону. Купите рам и израдите новију фотографију на којој сте ви и она. Одушевиће се.

6. Књига. Вероватно најлакши начин да обрадујете драгу женску особу.

7. Накит. Баш желите да је одушевите. Свака част! Никако сами у потрагу за идеалним комадом накита. Позовите њену сестру или другарицу. Последње што желите да видите је разочаран израз лица када угледа поклон.

Права жена је одушевљена самим чином добијања поклона. Када се дарује од срца, једна чоколада изазива највећи осмех. За друге је искључиво прикладан поклон најновији пар ципела које потписује легендарни Christian Louboutin или патике дискутабилног изгледа из куће "Balenciaga". Тек ултра брзи бели двосед би изазвао армију лептирића. Или џип. Без гриже савести, пожелите све најбоље оваквим дамама и бежите. У супротном, тешко да ће вам и два кредита у банци бити довољна. Само да преживите.