Спа центар одавно није питање луксуза већ преке потребе. Умор, накупљен стрес, исцрпљеност од бројних обавеза и брига о здрављу су само неки од разлога због којих би требало што пре да дођете у уникатан спа центар у центру Београда. Интимна атмосфера, особље са вишегодишњим искуством и најсавременији садржаји ће учинити да се осећате максимално добро. Као никада пре.

Сваком госту је на располагању сауна са ефектом слане собе, Jacuzzi, базен, парно купатило и бројне масаже. Најпопуларније и најделотворније - relax, спортска, терапеутска, тајландска, хавајска, антистрес, комбинована и краљевска масажа су доступне уз претходно заказивање. Парцијалне или масаже целог тела, избор је на вама. Сертификовани кадар ће вам помоћи у одабиру најбоље масаже за вас.

Здравље и лепота на корак од главних градских знаменитости нуде више од очекиваног. Можете организовати романтично спа вече у двоје или резервисати читав комплекс само за вас и ваше друштво. Док други брину о вама, ви се опустите и препустите савршеном уживању.

Погледајте комплетан ценовниккомплетан ценовник.