ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Ресторани на Сави и Нови Београд. Руку под руку освајају публику целог града. Не сви успешно. Ово је прича о једном заиста специјалном месту. Људи се препознају по очима. Дан по јутру. Једна земља по свом народу. Град се најбоље упознаје кроз храну. Даме и господо, управо упознајете ресторан о коме ћете увек причати када вас питају где на ручак, где на вечеру. Дозволите себи да доживите најукусније успомене.

Аутентичан ресторан. У сваком смислу. Од назива преко јеловника до атмосфере и бескрајно шармантног и професионалног особља. Добро је позната домаћа изрека: "Иди у три лепе". До отварања овог простора на реци онај коме би била упућена стара домаћа био би увређен. Са постојањем ове гастрономске магије, традиција се мења. Сада слободно можете да одговорите са хоћу, наравно!

Први разлог је квалитетна храна. Свежа риба, плодови мора и dry-aged месо су главни домаћини јеловника због којих вам никада неће бити проблем да стигнете на ову страну града.

Предјела, чорбе, брускети, оброк салате, вегетеријански мени, рижото, таљателе, бројне препоруке шефа кухиње, за многе неприкосновен сегмент "Стек хаос у Три лепе" су чиста кулинарска уметност. Љубитељи слатких залогаја, не брините. Мислили су и на вас. Француске палачинке, Алпска штрудла и чоколадни пољубац освајају већ што стигну за ваш сто.

Други разлог је амбијент. Савршено ушушкан, у складу са локацијом. Нестварно опуштајућ попут реке коју посматрате док се препуштате чарима модерног хедонизма.

Трећи главни разлог да дођете у Три лепе је атмосфера. Као да имају чаробни штапић. Када инсистирате на интимније проведеном времену тачно то ћете и добити. Када пожелите да храна и добро вино буду још бољи, тамбураши стижу.

Сада када знате да постоји место у коме се заиста осећате као куће само што овде спремају специјалитете много боље него ви сами, не губите време. Свима је место у Три лепе.