Риболовачка прича

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 10:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 10:00

Риболовци су познати по не баш истинитој процени о свом улову. Умеће не може да им се оспори али су сумње о тежини упецане рибе под вечитим знаком питања. Ово је ресторан где аласи воде главну реч али само када је избор свеже рибе питање. Свака друга тема, сваки сегмент феноменалне угоститељске приче је апсолутно истинитит. И невероватно пријатан.

Ресторани на Врачару могу да се похвале модерним дизајном и светским укусима. Међутим, ретко који има опуштену, кућну атмосферу са потпуно домаћим специјалитетима. Риболовачка прича је место у коме је гост пријатељ куће, а не пословни сарадник. Зато се редовно окупљају читаве породице које прослављају најважније датуме и свакодневне мале радости. Породица је кључ успеха и суштина живота и уколико дођете са најдражима, очекујте попуст на породичан ручак.

Богатој понуди увек свеже речне рибе друштво праве одабрани морски специјалитети. Зна се да ништа не осваја чуло укуса као српска кухиња и због тога је она посебно заступљена. Добродошли су и вечни заљубљеници у месо са роштиља. Када се читав гастрономски утисак заслади домаћом питом са вишњама и сличним посластицама, боравак на овој адреси не може да не буде незабораван.