ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Добродошли у ресторан који сваког дана припрема изврсне специјалитете из далеке Кине. Уз сваку порцију се сервира добро познато локално гостопримство. Невероватан спој је од првог дана постојања апсолутно оживео Земунски кеј и његову угоститељску понуду. Оригинални укуси Cantonese кинеске кухиње су коначно стигли у Београд.

Назив је настао од града Canton који је далеко познатији под именом Guangzhou. Уникатне егзотичне ароме потичу са југа Кине и представљају најраспростањенији вид кинеског кулинарства. Главна одлика су кувано свеже поврће, квалитетно месо и различити сосеви. Више не морате да путујете на други крај света. Преукусна оаза је доступна у граду.

Првокласно издање кинеске гастрономије ће учинити да заборавите све што сте до сада јели, а што је било означено са a la China. Већ на први залогај, биће вам јасно да тек сада откривате праву азијску чаролију.

Пролећне ролнице, када се ручно праве имају потпуно другачији ефекат на апетит. Истоветан сценарио је и када пожелите да дегустирате пуњене печурке или неко од бројних главних јела. Пилетина са ананасом, говедина на врелој плати, микс рибе и поврћа, само што стигну до вас ће подићи расположење. Направите мудар избор и не заборавите да се посветите и слаткој селекцији.

Специјално дизајниран простор ће учинити да време застане. Искре задовољства ће распламсати величанствени Дунав који лагано тече тик уз овај сјајан ресторан. Места има за свакога ко тежи непрестаном истраживању и беспрекорном уживању. Крените одмах пут незаборавне приче о савршеној храни и срећним тренуцима.