ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Oh la la! Време је да откријете магију француске кухиње у центру Београда. Аутентичан, а за сваки слободан тренутак веома пожељан амбијент ће вас опустити на савршен начин. Софистицирани детаљи у перфектном дизајну су идеално друштво за важне датуме у календару. Са првим топлим данима, раскошна башта постаје зона у којој има места за све љубитеље префињених специјалитета.

Путовање у романтични Париз је апсолутно passé. Уз пате од гушчије џигерице са медом и шумским воћем, оригиналну француску супу од лука са запеченим сиром и Beef Bourguignon нећете ни приметити да Ајфелов торањ није на видику.

Шарм француских бистроа јесте ваш стил али не и кухиња са заводљивим француским печатом. И даље сте на правом месту. Српски специјалитети се у ресторану Le Moliere припремају са једнаком пажњом. Пилетина на шумадијски начин, Карађорђева или ћевапи од чистог јунећег меса уз звуке шансона имају невероватан укус.

Винска карта је понос овог ресторана. Одабране етикете из Француске, Италије и Србије су расхађене на идеалној температури. Спремне су да очарају искусне познаваоце. Уз елегантан сервис постаће ваша омиљена доза уживања.