ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Кинески ресторан Фламинго представља перфектно освежење београдске гастро сцене. Азија под непцима. Егзотика у ваздуху. Моћна градска енергија. Само на овој адреси постоји овакав концепт. И апсолутно нигде више на читавој карти света.

Омиљена кинеска храна у специјалном издању се налази на Обилићевом венцу. До савршенства изучене рецепте припремају кувари због којих ћете се заљубити у Кину и све њене ароме. Тачно тако, од шефа преко помоћног особља, за кулинарску магију су задужени искључиво Кинези. Због њих, иако су порције хране велике, посуђе након завршеног оброка изгледа потпуно чисто.

Доминантна пинк боја привлачи добре вибрације у максималном броју. Без обзира на временске (не)прилике, у уникатној кући кинеских укуса се свако осећа савршено. Као што живот чине мале ствари тако и одлично дизајниран ентеријер красе детаљи. Сваки на свом месту, а заједно подижу расположење одмах.

На први поглед је јасно да је у кинески ресторан Фламинго уложено много труда, знања и љубави. Дефинитивно, ово је место за људе који имају високе стандарде и желе првокласну кинеску храну. Апсолутно, ово је ресторан за вас.