ОТВОРЕНО

ОТВОРЕНО

Галаксија оригиналних укуса. Бомбастична експлозија задовољства. Амбијент коме није потребан фотошоп. Хармонија због које се, ако је потребно без проблема прелазе километри и километри. Ресторан из снова. Отмена услуга налик филмским сценама. Спектакл који не познаје позната правила. Кућа из које нећете пожелети да одете. Даме и господо, добродошли у јединствено место у Београду.

Он је мађионичар. Он је уметник. Немања Узелац, поносни шеф кухиње. Ставио је својеручан потпис на јеловник. Међутим, за њега није довољно да потпише атрактивну палету специјалитета. Креатор најукусније књиге је пронашао инспирацију у богатој традицији. Ни то му није било довољно па је читав свет довео на домаћи терен. Из велике љубави према кувању, невероватне посвећености гостима и неприкосновеном таленту су настала јела попут Српски суши и Шумадијски лосос. Сам старт гастро маратона коме се не назире крај.

Ко гостује у граду, а не проба на овој адреси домаћи гулаш, шкембиће или димљена ребра у купусу, као да није добио печат у пасошу. Black Angus секција је љута конкуренција месу са ражња. Једини победник у овој хедонистичкој трци је онај ко успе да направи место у стомаку и за месо из сача. Разгледање понуде хране ће бити много забавније уз избор из Rakia Ice Bar колекције. Пробајте.

Дизајнерски шик и беспрекоран стил су доминантни у читавом ентеријеру. Јаке боје, футуристички елементи, пуно дрво. Сваки детаљ на свом месту. Будите сигурни да ћете данима препричавати долазак у Џумбус. Уколико дозволите себи тотално опуштање и одвојите време и за шармантни Дунав који тече на корак од ресторана, доживеће чисту магију.