Tri lepe

ZATVORENO OTVARA SE U 12:00

ZATVORENO
OTVARA SE U 12:00

Restorani na Savi i Novi Beograd. Ruku pod ruku osvajaju publiku celog grada. Ne svi uspešno. Ovo je priča o jednom zaista specijalnom mestu. Ljudi se prepoznaju po očima. Dan po jutru. Jedna zemlja po svom narodu. Grad se najbolje upoznaje kroz hranu. Dame i gospodo, upravo upoznajete restoran o kome ćete uvek pričati kada vas pitaju gde na ručak, gde na večeru. Dozvolite sebi da doživite najukusnije uspomene.

Autentičan restoran. U svakom smislu. Od naziva preko jelovnika do atmosfere i beskrajno šarmantnog i profesionalnog osoblja. Dobro je poznata domaća izreka: "Idi u tri lepe". Do otvaranja ovog prostora na reci onaj kome bi bila upućena stara domaća bio bi uvređen. Sa postojanjem ove gastronomske magije, tradicija se menja. Sada slobodno možete da odgovorite sa hoću, naravno!

Prvi razlog je kvalitetna hrana. Sveža riba, plodovi mora i dry-aged meso su glavni domaćini jelovnika zbog kojih vam nikada neće biti problem da stignete na ovu stranu grada.

Predjela, čorbe, brusketi, obrok salate, vegeterijanski meni, rižoto, taljatele, brojne preporuke šefa kuhinje, za mnoge neprikosnoven segment "Stek haos u Tri lepe" su čista kulinarska umetnost. Ljubitelji slatkih zalogaja, ne brinite. Mislili su i na vas. Francuske palačinke, Alpska štrudla i čokoladni poljubac osvajaju već što stignu za vaš sto.

Drugi razlog je ambijent. Savršeno ušuškan, u skladu sa lokacijom. Nestvarno opuštajuć poput reke koju posmatrate dok se prepuštate čarima modernog hedonizma.

Treći glavni razlog da dođete u Tri lepe je atmosfera. Kao da imaju čarobni štapić. Kada insistirate na intimnije provedenom vremenu tačno to ćete i dobiti. Kada poželite da hrana i dobro vino budu još bolji, tamburaši stižu.

Sada kada znate da postoji mesto u kome se zaista osećate kao kuće samo što ovde spremaju specijalitete mnogo bolje nego vi sami, ne gubite vreme. Svima je mesto u Tri lepe.