Le Moliere

OTVORENO

OTVORENO

Oh la la! Vreme je da otkrijete magiju francuske kuhinje u centru Beograda. Autentičan, a za svaki slobodan trenutak veoma poželjan ambijent će vas opustiti na savršen način. Sofisticirani detalji u perfektnom dizajnu su idealno društvo za važne datume u kalendaru. Sa prvim toplim danima, raskošna bašta postaje zona u kojoj ima mesta za sve ljubitelje prefinjenih specijaliteta.

Putovanje u romantični Pariz je apsolutno passé. Uz pate od guščije džigerice sa medom i šumskim voćem, originalnu francusku supu od luka sa zapečenim sirom i Beef Bourguignon nećete ni primetiti da Ajfelov toranj nije na vidiku.

Šarm francuskih bistroa jeste vaš stil ali ne i kuhinja sa zavodljivim francuskim pečatom. I dalje ste na pravom mestu. Srpski specijaliteti se u restoranu Le Moliere pripremaju sa jednakom pažnjom. Piletina na šumadijski način, Karađorđeva ili ćevapi od čistog junećeg mesa uz zvuke šansona imaju neverovatan ukus.

Vinska karta je ponos ovog restorana. Odabrane etikete iz Francuske, Italije i Srbije su rashađene na idealnoj temperaturi. Spremne su da očaraju iskusne poznavaoce. Uz elegantan servis postaće vaša omiljena doza uživanja.