Pivnica Kraljica Marija

ZATVORENO OTVARA SE SUTRA U 09:00

ZATVORENO
OTVARA SE SUTRA U 09:00

Pivnica u centru, koktel bar, mesto sa odličnom hranom, živa muzika. Gde izaći vikendom nije pitanje bez odgovora. Aktiviranje kukova do maksimuma zahteva odmor u toku nedelje na istoj adresi jer su hrana, piće, atmosfera i enterijer odlični. Ovo i još mnogo toga se zove pivnica Kraljica Marija.

Bogata ponuda ukusne hrane je glavni razlog za gužvu u vreme ručka. Ćevapi na kajmaku, kobasice u nekoliko izdanja, obrok salate i savršeni specijaliteti za ljubitelje konkretnih porcija su svakog dana u ponudi. Minhenska hrskava butkica, svinjska pikant rebra u burbon sosu i juneći pikant uštipci sa grilovanim lukom su samo deo besprekorne ponude zbog koje ćete zakazivati poslovna i privatna okupljanja.

Vrhunski provod je zagarantovan svakog dana. Žurke vikendom posebno kada gostuju fenomenalni bendovi. Ritam je takav da nema predaha osim za pivo. Izuzetna ponuda omiljenog pića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Postoji mnogo razloga da postanete stalni gost kuće u kojoj se svako oseća nikad bolje.