Muha bar

OTVORENO

OTVORENO

Enterijer inspirisan radom osnivača umetničkog "Art Nouveau" pokreta - Alfonsa Muhe, sa mnoštvom reprodukcija slika, ilustracija i plakata ovog umetnika, čini Muha bar specifičnim doživljajem za posetioce. Bar okuplja ljubitelje džez muzike od 2012. godine. Muzika i umetnost su ipak "samo" osnova. Perfektan ugostiteljski tretman bez kompromisa je filozofija koja uz svako piće servira i istinsku dozu zadovoljstva.

Gospodin Muha je u svojim radovima težio spajanju umetnosti i industrije. Želeo je da umetnički pogled na svet živi daleko od galerija i muzeja. Da pronađe svoje mesto u domu običnog sveta. Najuspešniji je bio u izradi potreta mladih dama. Gradski bar Muha je, koincidencija ili ne, mesto gde upravo lepe žene i prave dame svakodnevno borave. Uz njihovo prisustvo, nesvakidašnje dizajniran ambijent tek dolazi do izražaja. Savršen džez i ista takva šoljica kafe - fuzija koja nikada ne izlazi iz mode.

Bogatu ponudu pića nisu stvorile pristupačne cene u nabavci. Za selekciju su zaduženi profesonalni barmeni koji su sticali iskustvo širom planete. Oni najbolje znaju šta je kvalitetno i provereno. Zahvaljujući njihovom znanju, nikada nema greške sa odabirom. Uvek raspoloženi, vredni konobari su tu da pomognu u kreiranju vašeg neprikosnovenog uživanja.