Manhattan

OTVORENO

OTVORENO

Menhetn je centar Njujorka. Najbogatiji deo, poznat po istoimenom koktelu, visokim zgradama, luksuzu i neverovatnoj gužvi. Beogradsko izdanje je kao prvo bliže. Čuveni koktel je bolji nego bilo gde na čitavoj mapi sveta. Gužva ovde nije ubitačna već savršena. Ne postoje visoke zgrade ali su zato standardi nikada viši. Ovo je bar u koji morate da dođete. Najmanje jednom dnevno. Svakog dana.

Barovi i Beograd odavno imaju neraskidivu vezu. Provoditi vreme u metropoli bez odlaska u dobar bar je nezamislivo. Caffe bar Manhattan nije dobar. Vrhunski je! Nalazi se tačno u centru grada i ima neverovatnu energiju. Apsolutno svetsko mesto u koje su dobrodošli gosti svih generacija. Od najmlađih do onih u zrelim godinama - svako će pronaći razlog za osmeh i ponovni dolazak.

Prvoklasna kafa, kvalitetni sveže ceđeni sokovi, najbolja alkoholna pića, spektakularni kokteli, vina sa proverenim etiketama su samo deo pažljivo kreirane ponude. Puterasti kroasani i sočni sendviči će vam poželeti najlepše dobro jutro. U svakom trenutku, tu su deserti koji popravljaju raspoloženje na prvi zalogaj. Sasvim opušteno veče uz čašu vina ili piva kome društvo pravi paleta sireva ili meze postaje mnogo dobar izlazak.

Enterijer je izrađen tako da ispuni čula iskusnih hedonista. Vreme staje kada se smestite u preudobne stolice. Okruženi sofisticiranim tonovima, diskretnim detaljima, usluženi najprofesionalnije moguće, doživećete nešto što se zaista retko pronalazi. Više nema vremena za gubljenje. Požurite do Menhetna!