Edisan Pastry Shop

OTVORENO

OTVORENO

Davne 1995. Beograd je izgledao potpuno drugačije. Od tada, mnogo toga se promenilo. Nešto je i nestalo sa mape grada. Jedno mesto je sve vreme prisutno. Potpuno savršena poslastičarnica se iz godine u godinu menja. Unapređuje recepturu za savršen dan. Isključivo na bolje. Samo zbog vas. Za vas.

Kutak od najslađih snova je istovremeno i odličan bar. Paleta pića jasno kaže da je svako dobrodošao. Ljubitelji kafe su svakodnevno, celodnevno prisutni. Sveže ceđeni sokovi osvežavaju i najmlađe i odrasle. Kvalitetno pivo opušta na prvi gutljaj. Kokteli su tek posebna priča. Međutim, na ovoj adresi se već duže od dve decenije priča jedna mnogo važnija priča. Slatka bajka je imperativ kada se spomene Edisan Pastry Shop.

Steva, Jovana, Olga, Ljubica, Sunčica, Katja, Kalina, Ema i Ana nisu imena vrednih i uvek nasmejanih članova slatke posade. To su nazivi nadaleko čuvenih kolača. Brojna družina već na prvi pogled izaziva dobro raspoloženje i široki osmeh. U njihovom ambijentu ili u vašem domu, uvek su spremni za degustaciju. Sladoled i voćni kupovi su nastavak fenomenalne gastronomije u najslađem izdanju.

Prepoznatljivi tradicionalni kolači nikada nikoga nisu izneverili. Izgledaju apsolutno moderno, a imaju ukus davnih vremena. U ritmu dobrih vibracija se stiže do potpuno novih kreacija. Jedna od njih je lime cheese cake. Uz ledene domaće čajeve sa tropskim aromama imaćete osećaj da uživate na nekoj dalekoj plaži, a ne u samom centru grada. Nastavak egzotične avanture je zagarantovan svakog četvrtka kada se održavaju salsa žurke. Zato što vreli ritam ne poznaje pravila, zatvaranje se odlaže sve do 01:00. Perfektno!

Radionica sreće proizvodi i torte. Jako velike za najvažnije trenutke. I male torte za velika iznenađenja. Savršene da iznenadite šefa, dragu osobu, nju i njega. Ali prvo iznenadite sebe.