District1

OTVORENO

OTVORENO

Epicentar savršenog hedonizma je, naravno, Vračar. Svima omiljeni centralni deo popularne gradske zone je rezervisan isključivo za prvoklasno ugostiteljsko uživanje. Predvodnik sasvim originalnog i vrlo aktraktivnog koncepta koji svaki dan pretvara u idilu se zove District1. Ukoliko još uvek niste obradovali sebe jedinstvenim iskustvom, krećite odmah.

Muzika i vino su par koji donosi najbolje uživanje. Nezaobilazni član neprikosnovenog opuštanja je hrana. Na ovoj adresi, svaki segment ponosno nosi titulu naj. Od prvog minuta postojanja sve je usmereno na zadovoljstvo i široki osmeh svakog gosta.

Moderan wine bar & gastrolounge je tačno ono što ste oduvek tražili u Beogradu. Fuzija brojnih vinskih etiketa i aroma iz odabrane gastro galaksije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

U centru grada se teško pronalazi mir. Kompleks zvani District1 ima čak i oazu za relaksaciju. Da, to je veličanstvena bašta. Bogatim zelenilom sakrivena od buke predstavlja idealno mesto za savršeno jutro, poslovni sastanak ili romantičnu večeru. Kada vreli letnji dani nisu na repertoaru, magija živi unutar perfektnog enterijera. Potrebno je samo jednom da dođete i više nikada nećete ni pomisliti da napustite spektakularnu ugostiteljsku bajku.