Piazza del Caffe

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 08:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 08:00

Оаза кафе на свима атрактивној локацији, удаљена само 50 метара од Трга Славија је таква да никада неће изаћи из моде. И не може јер је апсолутно сваки сегмент ништа до првокласног. Ентеријер се савршено уклапа у јутарње расположење, ужурбан дневни ритам, лагано дружење и провод који само Београд ноћу нуди. У сваком тренутку, за свакога.

Заувек најважнија тема - кафа, на овој адреси се третира као краљица укуса и свих шољица. Селектоване од стручних кадрова, одабране мешавине кафа су управо оно што свако жели када поручи еспресо у бару, а веома ретко добије. Piazza del Caffe тачно зна шта желите. Зато се овде сваког дана окупљају поштоваоци најпопуларнијег црног напитка. Поред врхунског еспресо укуса, на располагању су филтер кафе, 100% Арабика, домаћа кафа и баш све комбинације напитака са кафом. А тамо где је одлична кафа, савршени колачи се подразумевају. Фузија која подиже расположење на самом старту неприкосновене сеансе.

Уникатна кафетерија је довољно велика да буде дом квалитетним ручно цеђеним соковима, бескрајној палети коктела и најфинијим алкохолним пићима. Одушевиће вас спектакуларна понуда пића због које не постоји незадовољан гост. Било да инсистирате на боравку у башти током лепих дана, централним столовима у самом локалу или дискретној галерији из које се пружа идиличан поглед на град, ово је бар у центру Београда који се једноставно обожава. Од првог сусрета. Заувек.