ОТВОРЕНО ЗАТВАРА СЕ ЗА 29 МИН

ОТВОРЕНО
ЗАТВАРА СЕ ЗА 29 МИН

Менхетн је центар Њујорка. Најбогатији део, познат по истоименом коктелу, високим зградама, луксузу и невероватној гужви. Београдско издање је као прво ближе. Чувени коктел је бољи него било где на читавој мапи света. Гужва овде није убитачна већ савршена. Не постоје високе зграде али су зато стандарди никада виши. Ово је бар у који морате да дођете. Најмање једном дневно. Сваког дана.

Барови и Београд одавно имају нераскидиву везу. Проводити време у метрополи без одласка у добар бар је незамисливо. Caffe bar Manhattan није добар. Врхунски је! Налази се тачно у центру града и има невероватну енергију. Апсолутно светско место у које су добродошли гости свих генерација. Од најмлађих до оних у зрелим годинама - свако ће пронаћи разлог за осмех и поновни долазак.

Првокласна кафа, квалитетни свеже цеђени сокови, најбоља алкохолна пића, спектакуларни коктели, вина са провереним етикетама су само део пажљиво креиране понуде. Путерасти кроасани и сочни сендвичи ће вам пожелети најлепше добро јутро. У сваком тренутку, ту су десерти који поправљају расположење на први залогај. Сасвим опуштено вече уз чашу вина или пива коме друштво прави палета сирева или мезе постаје много добар излазак.

Ентеријер је израђен тако да испуни чула искусних хедониста. Време стаје када се сместите у преудобне столице. Окружени софистицираним тоновима, дискретним детаљима, услужени најпрофесионалније могуће, доживећете нешто што се заиста ретко проналази. Више нема времена за губљење. Пожурите до Менхетна!