Edisan Pastry Shop

ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 07:30

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 07:30

Давне 1995. Београд је изгледао потпуно другачије. Од тада, много тога се променило. Нешто је и нестало са мапе града. Једно место је све време присутно. Потпуно савршена посластичарница се из године у годину мења. Унапређује рецептуру за савршен дан. Искључиво на боље. Само због вас. За вас.

Кутак од најслађих снова је истовремено и одличан бар. Палета пића јасно каже да је свако добродошао. Љубитељи кафе су свакодневно, целодневно присутни. Свеже цеђени сокови освежавају и најмлађе и одрасле. Квалитетно пиво опушта на први гутљај. Коктели су тек посебна прича. Међутим, на овој адреси се већ дуже од две деценије прича једна много важнија прича. Слатка бајка је императив када се спомене Edisan Pastry Shop.

Стева, Јована, Олга, Љубица, Сунчица, Катја, Калина, Ема и Ана нису имена вредних и увек насмејаних чланова слатке посаде. То су називи надалеко чувених колача. Бројна дружина већ на први поглед изазива добро расположење и широки осмех. У њиховом амбијенту или у вашем дому, увек су спремни за дегустацију. Сладолед и воћни купови су наставак феноменалне гастрономије у најслађем издању.

Препознатљиви традиционални колачи никада никога нису изневерили. Изгледају апсолутно модерно, а имају укус давних времена. У ритму добрих вибрација се стиже до потпуно нових креација. Једна од њих је lime cheese cake. Уз ледене домаће чајеве са тропским аромама имаћете осећај да уживате на некој далекој плажи, а не у самом центру града. Наставак егзотичне авантуре је загарантован сваког четвртка када се одржавају салса журке. Зато што врели ритам не познаје правила, затварање се одлаже све до 01:00. Перфектно!

Радионица среће производи и торте. Јако велике за најважније тренутке. И мале торте за велика изненађења. Савршене да изненадите шефа, драгу особу, њу и њега. Али прво изненадите себе.