ЗАТВОРЕНО ОТВАРА СЕ У 09:00

ЗАТВОРЕНО
ОТВАРА СЕ У 09:00

Епицентар савршеног хедонизма је, наравно, Врачар. Свима омиљени централни део популарне градске зоне је резервисан искључиво за првокласно угоститељско уживање. Предводник сасвим оригиналног и врло актрактивног концепта који сваки дан претвара у идилу се зове District1. Уколико још увек нисте обрадовали себе јединственим искуством, крећите одмах.

Музика и вино су пар који доноси најбоље уживање. Незаобилазни члан неприкосновеног опуштања је храна. На овој адреси, сваки сегмент поносно носи титулу нај. Од првог минута постојања све је усмерено на задовољство и широки осмех сваког госта.

Модеран wine bar & gastrolounge је тачно оно што сте одувек тражили у Београду. Фузија бројних винских етикета и арома из одабране гастро галаксије никога не остављају равнодушним.

У центру града се тешко проналази мир. Комплекс звани District1 има чак и оазу за релаксацију. Да, то је величанствена башта. Богатим зеленилом сакривена од буке представља идеално место за савршено јутро, пословни састанак или романтичну вечеру. Када врели летњи дани нису на репертоару, магија живи унутар перфектног ентеријера. Потребно је само једном да дођете и више никада нећете ни помислити да напустите спектакуларну угоститељску бајку.