Куда за викенд

Одличне журке у петак и суботу

Уторак 02. окт 2018.

cover image

Премијерно издање журке "Late Night Social Club" је у петак, 5. октобра у клубу Гадост. Парти на који се долази првенствено због одличне музике почиње у минут до поноћ, а траје чак до 07:00. Идејни творац овог концепта је легенда београдског електронског звука - Марко Настић. У мају је великом журком прославио 20 година каријере. У септембру је пуштао сет на светски познатој журци "Music On" у клубу "Amnesia" на Ибици. Једнако омиљен на свакој тачки глобуса, Марко Настић једноставно уме и зна како да својом музиком креира невероватан клабинг. Традиција журке "Late Night Social Club" је да увек наступа најмање два ди-џеја, а на дебитантском партију уз Марка музику пушта Саша из Берлина.

Петак, 5. октобар је важан датум за ди-џеј колектив Банда Панда. На сплаву 20/44 ће од 23:00 до 06:00 прославити осам година постојања. Johana и Душан Лилић су за осам година заједничког рада урадили много тога. Створили су две журке, Bipolar и F-Society, наступали у скоро свим местима где се пушта електро бит, угостили бројна имена са иностране сцене. Имају много разлога за велико славље. Специјални гост журке је ди-џеј и продуцент из Литваније, Manfredas. Три пута ура за слављенички жур.

Субота је резервисана за тренс. Клуб Plastic ће од 23:00 до 06:00 угостити специјалног извођача из Јужне Африке под именом Shane Renew. Уколико вам није познато, ради се о човеку који је створио добро познати пројекат Deliriant. Многима омиљени извођач тренса ће представити своју музику уживо, а подршку и квалитетан програм ће пружити и ди-џејеви Прпа, Каспер, Дел и Пећинац.

Тренс и само тренс. Такође у суботу, 6. октобра удружење Digital Chemistry организује "Progressive & Psychedelic Trance party". Центар урбане културе Имаго је место одржавања. Звезда на овој журци је Lyktum, тачније Дејан Јовановић. Продукцијом и наступима је почео озбиљно да се бави 2011. године и то веома успешно. Редовно гостује на светским тренс фестивалима, а његова музика се налази на самом врху бројних топ листа. За одличан тренс у српској режији ће се побринути и позната петорка - Milosh Reload, Даки, Кузма, Вучко и Чеда.