Клупски провод суботом

Журке на познатим сплавовима на Ушћу чекају баш вас

Среда 01. авг 2018.

cover image

Прва субота у августу обећава одличну ноћ која дозвољава све осим остајања код куће и спавања. Имајте на уму да се лето ближи крају и да ћете чекати читаву годину до поновног лудог ноћног живота на сплавовима. Да избегнете осећај кајања, одмах испланирајте провод за суботу ноћ.

Freestyler је сплав који деценијама важи за врхунско место у коме се провод не заборавља. Четврти дан августа, од поноћи до пет ујутру је резервисан за још једну журку "House Night", једноставније, за нешто што се не пропушта. Суботом се проводи уз хаус који бирају музички домаћини Мирко и Meex. Ди-џејеви које радо слуша цела Европа, ексклузиван амбијент и гости који живе за изласке су спремни за прву суботу у августу. А ви?

Сплав Таг има посебно занимљив програм суботом. Пројекат "Get Low" је много више од журке, а ди-џеј Architect је оснивач, покретач и домаћин r'n'b спекаткла. У суботу, 4. августа у минут до поноћ почиње још једна баш добра журка. Поведите најбоље друштво за провод и ђускајте до ујутру у омиљеном ритму.


Још један сплав на Ушћу, Shake'n'Shake, важи за адресу на којој нема места за лошу забаву. Субота се зове "Pandemonium", а комерцијални хаус привлачи позитиван, леп и млад свет из целе земље и иностранства. Егзотична магија коју само лето креира, одлични коктели и велика гужва су актуелни још у августу и ако време дозволи, првом делу септембра. Пожурите јер време лети. Најбоље је да дођете на почетку вечери када ди-џеј Вук стартује, од 23:30. Заузмите најбоље место и уживајте у клабингу на реци.