Где у провод у суботу

Одличан клабинг на потпуно различитм местима

Среда 08. авг 2018.

cover image

Београд ноћу нема годишњи одмор. Нити летњу паузу. Посебно велика гужва је суботом, када је цео град на журкама. Субота, 11. август нуди и класичан, проверен излазак у центру града и посебно тренс дешавање. Бирајте где ћете, или једноставно, одаберите обе локације. Само немојте да останете код куће. Нека припреме за викенд почну сад.

Сплав Механизам је у суботу, 11. августа од 23:00 место одржавања журке "Chaotic Xperiment". Љубитељи тренса у домаћој режији са великим осмехом на лицу ишчекују провод по свом укусу. Након кратке паузе, прави бит се враћа у центар ноћног програма. Ди-џејеви Max, Влада Intellect, Eddy и Милош пуштају музику целу ноћ. Верна публика зна да се оваква журка не пропушта. Уколико никада нисте били на тренс партију, ево прилике да проверите зашто се тренс музика обожава широм универзума.


Типичан градски провод је у Транзиту. Бар у Савамалој је једно од оних места у које се навраћа на "само једно пиће" али атмосфера, музика и расположени људи увек промене план. Перфектан провод. Проверени ди-џејеви и бармени удруженим снагама креирају врхунску забаву. Ђускање у фантастичној башти, лепи људи и аутентична градска енергија су спремни за суботу, 11. август. Музика се појачава у 23:00. Спремајте се за гарантовано добар излазак у град.