Баш добар провод у петак

Зна се куда за викенд. На одличне журке!

Уторак 14. авг 2018.

cover image

Један од најуспешнијих домаћих ди-џејева, Peter Portman, у петак, 17. августа од 23:00 радно прославља рођендан у клубу Барутана. Журка "Peter Portman Birthday Bash" ће поред музике слављеника, представити и музички избор ди-џејева Manton, M.U.T.O.R и Inglorious Bastards. Без изненађења нема славља. Не знамо ко ће бити специјални гост на бини али потпуно верујемо Петровом избору. Велики парти под отвореним небом у максимално добром биту.

20/44 је за трећи петак у августу припремио сјајан програм. Jonny Rock (Disco Hamam) и Ali Güney пуштају од 23:00 до 06:00. Један домаћи представник, добро познат међу фановима чистог електронског звука и један гост из иностранства ће додатно загрејати вреле београдске ноћи. Одличан ритам је загарантован. Не пропустите прилику да ћускате на тераси познатог сплава. Лето неће трајати заувек.


Сплав Таг петак зове "Пулс Београда". Позитивна атмосфера у модерном амбијенту се организује и 17. августа. Ритам диктира Sax'n'Groove. Познате песме због којих се не напушта подијум за игру, обогаћене звуком саксофона уживо доносе квалитетан ноћни излазак. Позовите само најбоље друштво и припремите се за потпуно разигран Београд ноћу.