Журке за последњу суботу у јулу

Пре него што кренемо да селектујемо јулске успомене, хајде да изађемо још једном у град

Среда 25. јул 2018.

cover image

Hot Mess + Cherry on Top = топ провод! Познати сплав на Ушћу сваке суботе је једно од посећенијих места у граду. Добре навике се не мењају, па тако и наредне суботе, 28. јула од 23:00 до 04:00 музику пуштају Ике и Леа. Творци ове сјајне r'n'b и хип-хоп журке нису умишљене звезде. За њих, сваки наступ је нови изазов. Без обзира да ли долазите први или стоти пут, провод је загарантован.

Сплав 20/44 је место које се посећује када се зажелите чистог електронског звука и клабинга без ограничења. У суботу, 28. јула, званично, журка почиње у 23:00 и трајаће до 06:00. Из искуства, овде је журка нон-стоп. Нема фајронта јер је свануо нови дан. Напротив. За музику ће се побринути гост из Берлина, Hugo Capablanca и домаћи ди-џеј 33.10.3402. односно Ненад Марковић. Љуљање до свитања које се не заборавља.


Клуб Штрафта је место одржавања треће журке "Rainbow Crushhh". Субота, 28. јул је датум када ће ди-џеј пулт заузети Нита и Mylo. Обећали су најбољи ритам за посебан летњи провод. Аутентичан ди-џеј дуо преферира поп, алт-поп, edm и друге жанрове који доносе гужву на подијуму за игру и осмех на лице. Провод стартује у 22:00. Понесите добро расположење и ђускајте целу ноћ.