Породични ресторани

Где на ручак са децом

Петак 08. јун 2018.

cover image

Све за децу. Тренуци са целом породицом на окупу су веома ретки и зато је важно да буду савршени. Задовољство које само породица може да пружи је непроцењиво. Најмлађи чланови су увек центру пажње, а ресторани прилагођени деци су места где заједнички моменти постају најбоље проведено време.

Породични ресторани у Београду не приморавају да бирате или квалитетна храна у уређеном амбијенту или дечја забава. Налазе се у сваком делу града, а основани су са циљем да цела породица ужива. Деца су најважнији гости јер родитељи стављају њихове потребе испред својих и управо они одређују који ресторан ће се посетити. Тамо где малишани воде главну реч је омогућен прилаз колицима, нема столова са оштрим ивицама и клизавих подова, а вентилација увек ради на максимумуму. Издвојен део за непушаче је обавезан по закону тако да нема ни бриге око загушљивог ваздуха.


Већи ресторани имају праве играонице у слопу објекта. Тобогани, љуљашке и друге занимације на отвореном су најбољи начин да се деца проведу док одрасли уживају у храни и пићу. Забава у самом ресторану подразумева издвојен простор са дечјим намештајем, бојанкама и играчкама, а на неким местима је присутан васпитач или аниматор. За мало старије малишане, на располагању су Sony PlayStation или Nintendo. Све у свему - прави рај.

Дечји мени се посебно креира. Када се испуни први фактор, а то је бескомпромисни квалитет намирница, следи одабир идеалног оброка. Мудри ресторани имају посебно дизајниран јеловник за децу који је све осим досадног листа папира. Још када се уклопе столице за децу и дечји прибор у читав концепт, постаје јасно зашто на овим местима нема суза и одбијања хране.


Данашњи родитељи имају високу свест о здравој исхрани и инсистирају на органским залогајима. У Београду ћете веома лако пронаћи ресторане који сервирају искључиво порције на којима здравље каже хвала. Исто тако, постоје и родитељи који не ограничавају децу да уживају у омиљеним специјалитетима - пасти и пици. Уколико припадате овој групи, италијански ресторани у Београду су ваша зона породичног окупљања.

Када се испуне потребе и жеље најмлађих, родитељи, тетке, ујаци, баке и деке могу да предахну. Ресторани у Београду цене сваког госта и веома добро разумеју потребу за опуштањем и уживањем. Слободно се препустите београдској гастрономији, ваши најмлађи већ уживају у својој игри.