Топ 3 тек хаус ремикса за мај 2018

Када је музика одлична, речи су сувишне

Понедељак 14. мај 2018.

cover image

Најновије из електро универзума апсолутно осваја већ у првим секундама. Познате песме у новом издању владају топ листама и дефинитивно, овог маја се слуша тек хаус. Одличан ритам почиње сада.

1. Todd Terry - Something Going On (Sonny Wharton Remix)

Sonny Wharton долази са хаус и техно УК сцене, а светски клабери га добро знају са великих фестивала. Armand Van Helden и Eric Prydz су само неки од ди-џејева са којима је правио сјајне журке на Ибици у легендарном клубу Space. Ремикси му очигледно иду од руке, а због позитивне атмосфере коју креирају његове мелодије, знамо да ће бити вредан целе сезоне.

2. Claptone - Under The Moon feat. Nathan Nicholson (Catz n Dogz Remix)

Посебан у сваком смислу, ди-џеј и продуцент Claptone из Берлина са овим издањем је опет позитивно изненадио. Рецепт за успех лежи у сарадњи са колегама што се веома добро чује у овом ремиксу. Фузија енергичног ритма и тамнијих, дубљих тонова је одличан спој и за журку и за афтер парти.

3. Piem - Love Commandments (Alaia & Gallo Remix)

Када британска етикета основана још 1997. објави ремикс који никога не оставља у мирном ставу, знамо да је пролеће стварно стигло. Велико хвала етикети Glasgow Underground за хит који помера рамена и кукове у најбољем ритму.