Клупска дешавања овог месеца - април 2018

Финиш зимске сезоне 2017/2018 представља одличан клабинг

Понедељак 02. апр 2018.

cover image

Клубови у Београду су одлучили да се актуелна сезона провода добро упамти. Журке које са великим нестпљењем очекујемо су све осим класичног провода. Током читавог месеца, Београд ће бити домаћин бројним светским ди-џејевима и продуцентима за чије наступе се тешко стиже до улазнице. Нема клуба у граду који није потврдио гостовање познатог имена.

Најбољи представници електронске музике са домаћег терена нису ниша мање актуелни. Дејан Милићевић, Илија Ђоковић, Марко Настић и други светски, а наши суперстарови ће диктирати ритам Београда овог априла. Не преостаје вам ништа друго осим да се баш добро припремите за предстојеће журке. Представљамо топ 3 журке које не смете да пропустите.

1. Amnesia Ibiza Showcase / клуб Hype / 13.04.2018.


Ибица стиже у Београд. Један од најбољих клубова на свету - Amnesia, организује спектакл у познатом градском клубу. Провод је, очекивано, загарантован. Гости су Darius Syrossian и Mar-T, а домаћа подршка Nexie, John Belk, Вук Смиљанић и Данијел Чехранов. Ако сте до сада веровали у лошу енергију на петак 13. заборавите на старе приче. Јединствени догађај због кога ће све црне мачке бити радо виђене.

2. Lovefest Fire w. Green Velvet / клуб Хангар / 14.04.2018.

Green Velvet је име које је већ дуго синоним за првокласни клабинг. Осим што осваја сваки dance floor широм света, креира врхунску музику која успешно интегрише неколико жанрова. Заједно, оставља утисак да не постоји ништа боље за ноћни провод. Никола Вемић, Мањане и магичан Дејан Милићевић су задужени за загревање. Обујте се тако да можете да играте целу ноћ.

3. Топљење / Београдски сајам / 20.04.2018.


Пролећно издање сјајне манифестације има савршену листу извођача. Чак три звезде из Немачке наступају. Ди-џеј и продуцент Butch тренутно "хара" светом, а срећи није било краја када је откривено да долази у Београд. Oldschool двојац Der Dritte Raum су добро познати свима. Andreas Krüger и Ralf Uhrlandt још од 1995. године пуштају и стварају музику. Домаћа подршка су Dee и Goya. Веома добра журка у најави.