Журке за последњу суботу овог месеца - 31. март 2018

Одличан мартовски клабинг се овде завршава

Среда 28. мар 2018.

cover image

У клубу Plastic се 31. марта од 23:00 до 09:00 организује јединствени гоа тренс маратон. Журка под називом "10 hour Goa Trance Party" ће представити специјалног, дугоочекиваног госта. У питању је ди-џеј и продуцент Sandman. Израелски махер за ову врсту музике има чак седам чланова домаће подршке. Наступају Mozza, Пинга, Nesbo, Amaryllis, Мир, Loopa и Cypunk. Спектакл на који се чекало дуже од деценије.

Диско бар Младост је за последњи дан у марту 2018. припремио сјајан парти. Ди-џејеви Вук Смиљанић и Феђа Кнајдл од 23:00 до 05:00 ће пуштати само ону музику која се дефинише као одлична клупска. Забава у Савамали је увек добар избор за ноћна дешавања. Предлог за суботу ноћ којем љубитељи урбаног клабинга неће одолети.


Запа барка има сасвим другачије дешавање за 31. март (журка је померена за 7. април). Тачно у 23:00 почиње журка "Јел си у фазону?" коју организује WB community. Четврто издање истоименог провода доноси праву пролећну енергију. Пожељан dress code је гардероба у дречавим бојама, а организатори су припремили довољно флуо боја и шљокица за додатно улепшавање. Ди-џеј домаћин Ника Декањ ће миксовати edm, r'n'b и поп музику.