Шта клабере очекује овог месеца - март 2018

Ритам на подијуму за игру који се сањао у дугом зимском сну

Понедељак 05. мар 2018.

cover image

Крај зиме доноси нову енергију, познате лептириће и добро расположење. Зима 2018. је звучала заиста одлично али, време је за нове журке. Сваки викенд има ритам праве светске електронске сцене. Пролеће само што није. Стиже клабинг који се мора доживети.


Леа Добричић / Клуб DOT / 9. март од 23:00 до 06:00

Најпознатија дама за ди-џеј пултом из Србије коначно наступа у Београду. Због светских букинга је запоставила домаћу сцену. Оправдано у потпуности. Пропуштање дружења са градским клаберима ће надокнадити у петак на журци "Connected with Леа Добричић" и то у "All Night Long" форми.


Fedde Le Grand / Београдски сајам / 16. март од 21:00 до 05:00

Ди-џеј који се скоро деценију налази међу тридесет најбољих на водећим светским листама гостује овог марта у Београду. Хала 5 је велики простор, међутим, питање је да ли ће бити довољно велики да стану сви које покреће одличан електронски звук. Fedde Le Grand и домаћа подршка ће креирати журку каква се дуго чекала.


Методи Христов и Накадиа / Београдски сајам  / 17. март од 23:00 до 06:00

Уз светска имена, провод обећавају и врхунски домаћи ди-џејеви. На овој журци, подршка је популарна колико и гости из иностранства. Andrew Meller и Concrete DJz имају заиста бројну публику која због њихове музике спава само радним данима. Средином марта ће бити прави изазов све постићи.


Lovefest Fire - Luciano и Valentino Kanzyani / клуб Хангар / 30. март од 22:00 до 06:00


Још једно издање за проверено добар провод. Врло посебан гост је светска звезда Luciano. Ди-џеј кога прати преко милион фанова на друштвеним мрежама, наступао је буквално на свим битним тачкама света. Његова музика је таква да једноставно не може да досади. Безброј пута је доказао зашто је један од најбољих икада. Заједно са њим, наступају Valentino Kanzyani, а домаћи представници су Невена Јеремић и Мене.

Колектив ТРИИИ представља: Truncate / клуб Drugstore / 31. март од 23:00 до 06:00

Последњи дан месеца је резервисан за фантастичан клупски догађај. Колектив Триии, односно Божа Подунавац, Душан Качаревић и Мирко Лазаревић организују трећу журку. За разлику од претходне две када су провод уприличили светски ди-џеј двојци, сада долази један извођач. Сасвим довољан. Фокусиран је на deep, raw techno и house музику. Truncate је из Лос Анђелеса. Не сумњамо да ће донети калифорнијски клабинг у Београд.