Журке у петак - 26. јануар 2018

Последњи петак у месецу обећава одличан клабинг

Уторак 23. јан 2018.

cover image

Почетак последњег викенда у јануару 2018 доноси првокласну забаву. Не дозволите хладном времену да вас задржи код куће. Гардероба која дозвољава играње целу ноћ, осмех на лице и право у омиљени клуб.


Клуб Мр Стефан Браун сматра да доброг провода никада није довољно. Традиција петком се не прекида. Први дан викенда је познат по журци "Hang on until the party is over - Zap me Strobe". Ivee Ивана Александровић и Дамјан Eltech ће и овај петак, 26. јануар претворити у незабораван излазак до јутра. Журка почиње уочи поноћи, имате сасвим довољно времена да се припремите за луду ноћ.


Познати ди-џеј дуо пушта само проверне хитове уз које време брзо пролази и то у одличном ритму. Популарност су стекли захваљујући способности да направе сјајну атмосферу у клубу. Веома запажени представници edm музике у Србији креирају модерну музику која је пронашла публику и изван граница земље.

Клуб Гадост и Марко Настић у петак од 23:45 до 09:00 организују журку под називом "Late Night Social Club". Један од најпознатијих ди-џејева и продуцентата из Београда, Марко Настић је домаћин журке задужен за ритам који не дозвољава да идете кући. Уз њега сваки пут наступа најмање још један ди-џеј, а за ово издање је позван у госте Влада Јањић. Комбинација два искусна музичка забављача је добитна за све праве поштоваоце електронског звука.


Клуб Транзит крај месеца обележава у ретро стилу. Журка "For Old Times' Sake: Friday Night Fever" је намењена свима којима је излазак једнако играње на подијуму до јутра. Од 23:00 до 04:00 искусни ди-џејеви Муња, Mashala и Ђоле деценијама забављају градске клабере. У прстима им лежи кључ за провод. Будите сигурни да ћете плесати до последњег атома енергије. Ди-џеј Mashala је скинуо прашину са богате колекције плоча. Винил ће бити у центру пажње. Као у добра стара времена.