Клупски провод за српску Нову 2018 годину

Предлози за излазак поводом православне Нове године која се дочекује 13. јануара

Среда 10. јан 2018.

cover image

Београдски сајам - хала 5 је место одржавања велике журке под називом "2000 Late". Љубитељи ритма са почетка миленијума ће имати прилике да од 22:00 до 05:00 слушају највеће хитове из овог периода. Ди-џејеви Ева и Матија имају задатак да подијум за игру буде испуњен све време, а у томе ће им помоћи популарне домаће и стране песме које су освајале топ листе на почетку двехиљадитих.

Одговор на питање куда за српску Нову годину даје и клуб Drugstore. Српски техно извођачи и сјајан гост из Франкфурта, Johannes Heil ће од 23:00 до 06:00 приредити одличан провод. Представник немачке техно сцене ће својим live сетом показати завидно умеће и искуство за ди-џеј пултом. Музику ствара и пушта још од 1992. године те поседује непогрешив осећај за креирање спектакла у клубу. Уз њега наступају Кристина Лалић, TKNO и Kaen, док ће у другом делу клуба - Black Room музику пуштати Rope, Владимир Савић, Дно Мора и Матеј Русмир.

Сплав Колос и удружење GoaSapiens организују тренс журку од 22:00 до 06:00 која ће се дуго препричавати. Први пут у Србији музику пушта ди-џеј Blastoyz из Израела, обавезан гост на водећим светским тренс дешавањима. Посебан провод ће обележити и дуо G.M.S. који подједнако "владају" Ибицом и Амстердамом као и 1200 Micrograms. Без домаће подршке провод није потпун. Ди-џејеви Aquapipe, Алберт и Сиви најбоље познају градску публику и пружиће перфектно загревање за незаборавну ноћ.