Ди-џеј Sasha у клубу Хангар

Након невероватне серије журки Resistance на Ибици, популаран извођач стиже у Београд

Среда 06. дец 2017.

cover image

Ди-џеј и продуцент Sasha наступа 9. децембра од 23:00 у клубу Хангар. Заједно са њим ће наступити Theo Kottis, а домаћа подршка су Coeus и Bokee. Четири пута је освојио награду "Dance Music Award winner" и исто толико пута га је еминетни "DJ Mag" прогласио најбољим ди-џејем на свету. Током успешне каријере је успео да се нађе и у номинацији за освајање Греми награде.


Журка "Resistance" у чувеном клубу Privilege на којој је био резидент заједно са John Digweed-ом је обележила провод на Ибици 2017. У његовом густом распореду наступа на листи се нашао и Београд, а клабери могу да очекују врхунски провод. Песме које објављује за своју етикету "Last Night On Earth" сваки пут позитивно изненаде публику, а критика их сматра глобалним ремек делима које овај ванвременски уметник креира.

Изузетно се залаже пружање подршке младим талентима. Од 2011. године, када је покренуо етикету, инсистира на проналажењу нових ди-џејева, а из његове школе су потекли данас познати ди-џејеви попут Theo Kottis, Maribou State, Hunter/Game и VONDA7. Favourite Robot's James Teej, Simon Baker, ThermalBear, Ejeca и Ghosting Season су само неки од напредних продуцената са којима редовно сарађује.


Светску популарност је стекао првенствено талентом и познавањем свог посла. Ди-џејинг на првом месту захтева способност читања људи у клубу, а тек онда искусно мисковање песама. Sasha то врло добро зна и због тога сваки његов наступ обележи велика гужва и одличан провод. Легенда електронске музике  ће направити феноменалан провод у Београду.


ПОВЕЗАНО