Stephan Bodzin live set

Аутентичан креатор модерне техно музике

Среда 22. нов 2017.

cover image

Ди-џеј и продуцент Stephan Bodzin наступа 25. новембра од 23:00 у клубу Хангар. Организација Блендер је ове јесени одлучила да приреди незаборавне журке у Београду, а долазак овог извођача је још један догађај који се не сме пропустити. Специјалиста за техно сетове уживо је својим јединственим приступом музици освојио светску сцену, а сада долази у престоницу Србије да креира провод за памћење. Домаћа подршка су Кристијан Молнар, Roxa и Никола Михаиловић.


Stephan Bodzin је рођен 4. августа 1969. године у Бремену, Немачка. Значајан музички успех је остварио кроз компоновање за престижна позоришта широм Западне Европе, а 2006. године помера фокус у ноћне клубове и креће у стварање сопственог техно правца. Исте године покреће и сопствену етикету, Herzblut Recordings. Дебитантски албум "Liebe Ist" објављује у мају 2007. године. Највећи утисак на његову музичку перцпецију су оставили продуценти Oliver Huntemann и Marc Romboy са којима је сарађивао у фази прављења ремикс песама за Depeche Mode, Booka Shade и The Knife.


За себе каже да је прави "melody man", док су његова самостална издавачка дела допринела дефинисању савремене техно сцене. Ди-џеј и продуцент Hell, као и многи други, сматра да је његова музика најбољи представник музике из Бремена. Песме које креира покрећу и имају хипнотишући ефекат, а мелодије које доноси на подијум за игру се дубоко урезују у меморију. Stephan Bodzin је ипак највише познат по live сетовима, који су прича сами за себе, а бројна клупска публика широм света је потврда за велики таленат и креативност.


ПОВЕЗАНО